ΓΙΟΡΤΉ ΛΗΞΗΣ ΣΤΟ 11ο Δημοτικό σχολείο καλαμάτας

ΓΙΟΡΤΉ ΛΗΞΗΣ ΣΤΟ 11ο Δημοτικό σχολείο καλαμάτας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΤΟ 11Ο Δημοτικό Σχολείο υποδέχεται το καλοκαίρι με θεατρικές παραστάσεις και τραγούδια

Το 11ο Δημοτικό υποδέχεται το καλοκαίρι με σειρά εκδηλώσεων και θεατρικών παραστάσεων. Την Πέμπτη 13 Ιουνίου οι εκδηλώσεις ξεκινούν από το πρωί στις 11.30 π.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου, όπου θα παρουσιαστούν τα προγράμματα που υλοποιήθηκαν τη σχολική χρονιά που μας πέρασε.
Πιο συγκεκριμένα η πρώτη τάξη Α1 και Α2 θα παρουσιάσει το «Διακοπές στο φαγητονήσι» της Άννας Σιγγίκου (πρόγραμμα διατροφής, δασκάλες: Σοφία Τσαγδή και Παναγιώτα Παναγοπούλου).
Η Τρίτη τάξη θα παρουσιάσει το Γ2 το «Τα σήματα τρελάθηκαν» της Άννας Ρεσβάνη, (πρόγραμμα κυκλοφοριακής αγωγής, δασκάλα: Δήμητρα Σκαράκη) και το Γ1 το «Το χαρούμενο Λιβάδι» της Φιλιώς Νικολούδη σε διασκευή της Βασιλικής Βλάχου (δασκάλα του τμήματος).
Η Τετάρτη τάξη υλοποίησε ένα πρόγραμμα με θέμα το νερό και θα παρουσιάσει το «Προσοχή πετρελαιοκηλίδα» της Άννας Σιγγίκου (πρόγραμμα περιβαλλοντικό με θέμα το νερό. Δάσκαλοι των τμημάτων Φωτεινή Τομαρά Δ2 και Νικόλαος Αλεξόπουλος Δ1).
Η Πέμπτη τάξη (Ε2) θα παρουσιάσει το «Μια περιπέτεια για την Ιουλιέτα» διασκευή της Άννας Ρεσβάνη μια θεατρική μεταφορά του μυθιστορήματος της Σοφίας Παπαγιάννη «Μια περιπέτεια για το Ρωμαίο» (πολιτιστικό πρόγραμμα θεάτρου με θέμα Μύθοι Μύθοι Παραμύθι Ιστο Ιστο ιστορίες, υπεύθυνη: Άννα Ρεσβάνη: Θεατρολόγος, δασκάλα της τάξης Αναστασία Οικονομοπούλου).
Το απόγευμα της ίδιας μέρας στις 7.00μ.μ στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου θα παρουσιάσει η έκτη τάξη, αποχαιρετώντας το δημοτικό σχολείο, σκηνές από τον ελληνικό κινηματογράφο «Το ξύλο βγήκε από τον Παράδεισο, Ο Ζήκος και η Νεράιδα και το παλικάρι» θεατρική προσαρμογή: Άννα Ρεσβάνη (δασκάλες των τμημάτων: Αγγελική Κωνσταντακοπούλου, Παναγιώτα Αντωνοπούλου).
Την μουσική επιμέλεια όλων τον παραστάσεων έχει η Αντωνία Ανυφαντή (μουσικός του σχολείου) και την θεατρική διδασκαλία η Άννα Ρεσβάνη (θεατρολόγος του σχολείου).

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s