Ο γιός του Τσάρλυ…

Ο γιός του Τσάρλυ
Ο γιός του Τσάρλυ

Μια ταινία η οποία μετά από την παρουσίασή της σε φεστιβάλ κινηματογράφου ανα τον κόσμο, από τον Σεπτέμβριο θα προβάλλεται  στις αίθουσες, δεν έχουμε παρά να την παρακολουθήσουμε.

Μια ταινία όπου το παλιό συναντά το νέο και αφήνεται να μεταμορφωθεί… Πολλοί από τους παλιούς γνώριμους ηθοποιούς του ελληνικού κινηματογράφους εννώνουν τις δυνάμεις τους με τους νεώτερους σε μια ταινία πολύ διαφορετική, μια ταινία που θέλει να προβληματίσει, να συγκινήσει αλλά και να ταξιδέψει σε κόσμους σκοτεινούς. Το καλό και το κακό σε μια συνεχή πάλη συνείδησης προβάλλονται και οδηγούνται στην κορύφωση. Περισσότερες πληροφορίες για την ταινία .

Την σκηνοθεσία υπογράφει ο Κάρολος Ζωναράς,το σενάριο είναι του Καρόλου Ζωναρά, Salvatore De Mola, Γιώργου Γιαννόπουλου, Δημήτρη Φραγκιόγλου, η φωτογραφια είναι του Κώστα Ποταμιάνου, τη μουσική υπογράφει  ο Νίκος Παπουτσάς.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκέπτεστε και τη σελίδα του γιού του Τσάρλυ στο facebook.

ΗθΟΠΟΙΟΙ: Νεκτάριος Παπαλεξίου – Γιος, Φαίδων Γεωργίτσης – Τσάρλυ, Katia O’Wallis – Joy Dreams, Γιώργος Γιαννόπουλος – Τόνης, Κώστας Βουτσάς – Big John, Αθηνά Παππά – Μέριλιν, Δήμητρα Παξινού – Αμάντα, Φένια Αποστόλου – Παμέλα, Τάκης Βογόπουλος – Σόνια, Παύλος Ευαγγελόπουλος-Γιατρός, Λαέρτης Βασιλείου – Αγκίμ, Παναγιώτης Ζουρνατζίδης – Schwarzie, Γιώργος Ματετζόγλου – Μάκης, Χρήστος Σάββας – Μπίλης, Πάνος Σταθακόπουλος – Γιωργάκης, Κων/νος Ραβνιωτόπουλος – Παρουσιαστής.

Νεκτάριος Παπαλεξίου -Ο γιός του Τσάρλυ
Νεκτάριος Παπαλεξίου -Ο γιός του Τσάρλυ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s